About us

Σχετικά Με Εμάς

Η Φιλοσοφια μας

Η φιλοσοφία μας είναι απλή: διδάσκουμε τους μαθητές με τέτοιο τρόπο ώστε να μαθαίνουν ευχάριστα και δημιουργικά. Παρέχοντας ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον με ειδικά διαμορφωμένους χώρους για παιδιά, εφήβους αλλά και ενήλικες και δίνοντας τους τα κατάλληλα ερεθίσματα στοχεύουμε στο να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να μάθουν να αγαπούν τις ξένες γλώσσες αλλά και τη γνώση γενικότερα. Έχοντας ως βασικό μας στόχο να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες, η διδασκαλία στο σχολείο μας γίνεται αποκλειστικά από έμπειρους και καταρτισμένους παιδαγωγούς της αγγλικής με συνεχή επιμόρφωση. Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα βασίζεται σε σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας που προκύπτουν από την πιο πρόσφατη ακαδημαϊκή έρευνα στον κλάδο μας.

Γιατί επιλέγω το

Young Travelers

 

01.

Η διδασκαλία γίνεται αποκλειστικά από έμπειρους παιδαγωγούς της αγγλικής με ειδίκευση και μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη διδασκαλία της αγγλικής ως ξένη γλώσσα.

02.

Μέσω επικοινωνίας και διδασκαλίας είναι αποκλειστικά η ξένη γλώσσα. Με αυτόν τον τρόπο ο μαθητής έχει περισσότερες ευκαιρίες να κατανοήσει την πραγματική χρήση της γλώσσας, να την κατακτήσει με τρόπο φυσικό και αναπτύσσει ένα λεξιλόγιο το οποίο δεν περιορίζεται στο λεξιλόγιο του βιβλίου. Επιπλέον, έχοντας εκτεθεί 2-3 χρόνια στην target language καταφέρνει να αναπτύξει μια άριστη κατανόηση γραπτού και προφορικού λόγου καθώς και να μιλάει πλέον την γλώσσα με ευχέρεια και φυσικότητα.

03.

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα βασίζεται σε σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας. H απομνημόνευση γραμματικών κανόνων και λέξεων ανήκει πλέον σε μεθόδους περασμένων αιώνων. Τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας και εξερευνώντας στα πλαίσια συνεργασίας και ομαδικής δουλειάς.

d

Services

Οι Υπηρεσίες Μας

Ασφαλής και έγκαιρη μετακίνηση

Προσφέρουμε ασφαλή και έγκαιρη μετακίνηση των μαθητών από και προς το σχολείο μας κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

l

Εκπαιδευτικό υλικό

Γίνεται χρήση σύγχρονου εκπαιδευτικού υλικού καθώς και της πλέον πρόσφατης τεχνολογίας για μια πιο ολοκληρωμένη και χαρούμενη διδασκαλία:

· Tablets για τον κάθε μαθητή

· Διαδραστικοί πίνακες και υπολογιστές

· Internet και χρήση εφαρμογών

· Δανειστική βιβλιοθήκη

· Επιτραπέζια παιχνίδια

· Storytelling

· Videos

· Projects

· Flashcards και realia

Ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες

Διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένους χώρους καθώς όπως προτείνουν οι επιστημονικές έρευνες στο χώρο της εκπαίδευσης, η αίθουσα του 21ου αιώνα πρέπει να αποτελεί ένα ασφαλές, ευχάριστο, δημιουργικό και χαρούμενο περιβάλλον, το οποίο δίνει κίνητρο στο μαθητή και έτσι επιταχύνει την διαδικασία της μάθησης.

Ολιγομελή τμήματα

Τα τμήματα μας είναι αυστηρά ολιγομελή (έως 8 μαθητές) ώστε να δίνονται στα παιδιά όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν ενεργά στο μάθημα.

Εξωσχολικές δραστηριότητες

Παράλληλα με το πρόγραμμα σπουδών πραγματοποιούνται εξωσχολικές δραστηριότητες (after-school clubs στην αγγλική γλώσσα). Έτσι οι μαθητές εκφράζονται δημιουργικά μέσα από διάφορες μορφές τέχνης ενώ παράλληλα εξοικειώνονται περισσότερο με την γλώσσα και την νέα κουλτούρα αλλά και αποκτούν μεγαλύτερη ευχέρεια στον προφορικό λόγο.

Ομαδικό πνέυμα

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως το ομαδικό πνεύμα, η συνεργασία, η κριτική σκέψη αλλά και η δημιουργικότητα. Δεξιότητες απαραίτητες για τον μαθητή του 21ου αιώνα.

v

Testimonials

Τι λένε γονείς

και μαθητές

Ελένη Κ. Μαθήτρια

Πίσω στο 2013 μισούσα τα αγγλικά και ως μάθημα και ως γλώσσα.
Το 2014 ήταν η πρώτη μου χρονιά στο Young Travelers school. Χρειάστηκε λιγότερο από μισό χρόνο για να αρχίσει να μου αρέσει να πηγαίνω στο μάθημα των αγγλικών! Με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, after school clubs, εκδρομές, διαγωνισμούς και μεράκι από την ομάδα του YTS η αγγλική γλώσσα έγινε ένα ευχάριστο παιχνιδι. Το 2019 έχοντας πάρει πτυχίο επιπέδου proficiency είμαι πλέον σίγουρη ότι αγαπώ τα αγγλικά και αυτο το φροντιστήριο.
Such a great experience. Miss y'all ♥️

Άντρια Μ. Μαθήτρια

Έχοντας περάσει από πολλά φροντιστήρια κατά τη διάρκεια των μαθητικών μου χρόνων, ποτέ δεν θα φανταζόμουν πως ενα από αυτά θα μου πρόσφερε τόσα πολλά. Μετά απο 4 χρόνια στο Young Travelers School και ως κάτοχος πλέον Cambridge Proficiency, έχω καταλάβει πως το μεράκι, η αγάπη και το ενδιαφέρον που δείχνει η ομάδα του, το καθιστούν στο νου μου ως κάτι παραπάνω από ενα φροντιστήριο: ένα μέρος γεμάτο χαρές, φιλίες, πανηγυρισμούς και αναμνήσεις που εχει ανοιχτή την αγκαλιά του οποιαδήποτε στιγμή για κάθε μαθητή του. Μπορώ να πω λοιπόν πως πλέον θεωρώ τον εαυτό μου οχι απλά ως μια μαθήτρια, αλλά ως ένα μέλος της οικογένειας YT! ❤

Χλοη Δ. Μαθήτρια

Δεν έχω λόγια:)
Από πού να ξεκινήσω??
Οι μεγάλες αίθουσες, διαφορετικές η κάθε μία (καναπές, κουκέτα,μαξιλαρες) τα οποία κάνουν πιο ευχάριστο το μάθημα μαζί με τον προτζέκτορα,τους υπολογιστές και τα άλλα εργαλεία (tablets, internet games).. όλα αυτά είναι ο λόγος που με χαρά ξακιναμε από το σπίτι μας,και περνώντας τέλεια μέσα στο βανάκι φτάνουμε στο φροντιστήριο,εκεί συναντάμε τις ευγενικές και χαρούμενες δασκάλες και με ένα μεγάλο χαμόγελο μπαίνουμε στην αίθουσα για να ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια που δεν ξέρουμε τι θα μας προφυλάσσει αλλά σίγουρα θα είναι φανταστική!

Ναταλία Κ. Μαθήτρια

Thank you for all these four amazing years, thank you for all the times you believed in my abilities when I didn't, for all the times you pushed me to go further even though I thought I couldn't, thank you for all these memories and all these beautiful experiences but most of all thank you for making me decide what I want to do for a living in the future even though there were many days but I was more stubborn than usual and just wanted to give up. So proud to be a young traveler

Μαρία Μ. Γονέας

Δεν υπάρχει καλύτερο φροντιστήριο αγγλικών.
Τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας και μαθαίνουν σωστά. Η άριστη χρήση των αγγλικών τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο γίνεται σε επίπεδο μητρικής γλώσσας από τα παιδιά.
Ενα φροντιστήριο που δεν υπάρχουν καλοί και κακοί μαθητές.
Όλοι μαθαινουν και μαθαίνουν σωστά χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα που διαθέτουν.
Το έντυπο υλικό σε συνδυασμό με τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει το φροντιστήριο ενθουσιάζει τα παιδιά.
Βιωματικό μάθημα 100%.
Οι δε δραστηριότητες του σαββατοκύριακου που γίνονται στο φροντιστήριο φυσικά και αποκλειστικά στα αγγλικά, έρχονται να επιβεβαιώσουν το γεγονός οτι οι άνθρωποι αυτοί έχουν μεράκι και νοιάζονται πραγματικά.
Οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι εκεί;
Νέα παιδιά με φρεσκάδα κ όρεξη αλλα και εμπειρία και γνώση.. κάνουν εξαιρετική δουλειά.
Μπράβο σας.

Μαριέττα Π. Μαθήτρια

Όλη την εβδομάδα έχω ένα πολυ πιεστικό πρόγραμμα, αλλά με βοηθάει η σκέψη οτι έχω αγγλικά και εκεί θα χαλαρώσω και θα περάσω καλά με τους φίλους μου.Το Young Travelers κάνει την εβδομάδα μου καλύτερη!

Αλέξανδρος Σ. Μαθητής

Ευχαριστω πολυ . Ηταν 4 εκπληκτικα χρονια που δεν θα ξεχασω. Τα καταφερα χάρη στη βοηθεια και στήριξή σας.

Παναγιώτης Π. Μαθητής

Στο Young Travelers έμαθα αγγλικά.
Τόσα χρόνια έκανα ιδιαίτερα μαθήματα και δεν είχα προχωρήσει καθόλου. Στο Young Travelers έφτασα στο επίπεδο που ήθελα με τρόπο ευχάριστο και καθόλου πιεστικό!
ΥΓ: Ο Κωστής βάζει ωραία τραγούδια στο λεωφορειάκι!"

Students

After School clubs

Rooms

Years Established

Θα μας βρείτε:

Τοποθεσία: Μαραθώνος 14 Πυλαία Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2315-51-71-41

Email: youngtravelers.school@gmail.com

'Ωρες Λειτουργίας: 16:00-22:00

Young Travelers

Κέντρο Ξένων Γλωσσών

"Teachers who love teaching,

teach students to love learning"