Επικοινωνηστε μαζι μασ

Τοποθεσια

Μαραθώνος 14 Πυλαία 
Θεσσαλονίκη, ΤΚ 55535

Ωρες λειτουργιας

Δευτέρα-Πέμπτη: 16:00 – 22:00
Παρασκευή: 16:00 – 20:00

Σαββατο-Κυριακή: Κλειστά

Τηλεφωνο & Email

2315-51-71-41
youngtravelers.school@gmail.com

Email

Αποστολή μηνύματος

FAQ

Συχνές Ερωτήσεις

 

Πώς μπορώ να κάνω εγγραφή;

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται αποκλείστηκα στο χώρο του σχολείου μας και δεν μπορούν να γίνουν τηλεφωνικά ή μέσω email. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία του σχολείου μας στο 2315 51 71 41, καθημερινά 4μμ-8μμ.

Τι σημαίνει βιωματική μάθηση;
Η βιωματική μάθηση αποτελεί ένας εναλλακτικός τρόπος εκπαίδευσης όπου οι μαθητές αναπτύσσουν τη γνώση και τις δεξιότητες τους μέσα από εξειδικευμένες δραστηριότητες, όπως παιχνίδι, ομαδική δουλεία, projects, κτλ. Σε αντίθεση με τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας, η βιωματική προσέγγιση είναι μαθητοκεντρική (student-centered). Οι μαθητές δηλαδή αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην διαδικασία της μάθησης και δεν αποτελούν πλέον παθητικούς δέκτες πληροφοριών και γνώσεως. Οι διαδικασίες και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στην βιωματική μάθηση συμβάλουν στην ανάπτυξη πολύ σημαντικών δεξιοτήτων για τον μαθητή του 21ου αιώνα (πχ. κριτική σκέψη, δημιουργικότητα, συνεργασία) αλλά και στην ανάπτυξη της προσωπικότητας του συνολικά.
Υπάρχει επιπλέον χρέωση για την μεταφορά μαθητών;
Όχι. Η μεταφορά μαθητών γίνεται από και προς το δικό τους χώρο ΧΩΡΙΣ επιπλέον χρέωση.
Γιατί η διδασκαλία γίνεται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα;
Η αγγλική γλώσσα είναι το μέσο επικοινωνίας και διδασκαλίας σε όλα τα επίπεδα (από Junior A έως και proficiency). Με αυτόν τον τρόπο o μαθητής έχει περισσότερες ευκαιρίες να κατανοήσει την πραγματική χρήση της γλώσσας, να την κατακτήσει με τρόπο φυσικό καθώς και να αναπτύξει λεξιλόγιο το οποίο δεν περιορίζεται αποκλειστικά στην ύλη του βιβλίου.
Tι είναι τα after school clubs;
Τα after-school clubs είναι ένα είδος δημιουργικής απασχόλησης που πραγματοποιείται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα τα Σάββατα (η οποία παρέχεται χωρίς χρέωση για τους μαθητές του σχολείου μας). Σκοπός τους είναι να ενισχύσουν το κίνητρο των παιδιών αλλά και να τους δώσουν περισσότερα ερεθίσματα έτσι ώστε να αναπτύξουν τον προφορικό τους λόγο γρηγορότερα.
Πώς ενημερώνονται οι γονείς;
Η ενημέρωση γονέων γίνεται κυρίως ηλεκτρονικά μέσω email. Αναλυτική ενημέρωση για την πρόοδο των μαθητών πραγματοποιείται δυο φόρες το χρόνο στην οποία συμμετέχουν γονείς αλλά και παιδιά.
Που θα μας βρειτε

Θα μας βρείτε εδώ

 

Young Travelers

Κέντρο Ξένων Γλωσσών

"Teachers who love teaching,

teach students to love learning"